Om oss

Gran-canaria.se är en dedikerad resurs för alla som vill utforska och njuta av den fantastiska ön Gran Canaria. Vi är passionerade resenärer som älskar att dela med oss av våra insikter och erfarenheter för att hjälpa dig få ut det mesta av din resa. Vårt mål är att erbjuda de bästa tipsen och råden, vare sig det handlar om boende, aktiviteter, mat eller kultur.

Bakom denna webbplats står två entusiaster som älskar Gran Canaria lika mycket som du kommer att göra:

Emma Andersson
Emma har besökt Gran Canaria otaliga gånger och har ett öga för att hitta de bästa gömda pärlorna på ön. Med en bakgrund inom journalistik, älskar hon att skriva engagerande artiklar som inspirerar och informerar våra läsare.

Johan Eriksson
Johan är en passionerad fotograf och äventyrsentusiast som har utforskat Gran Canarias alla hörn. Hans erfarenhet inom turism gör honom till en expert på att hitta de mest intressanta och spännande aktiviteterna att göra på ön. Hans bilder och berättelser hjälper till att få våra guider att komma till liv.

Tillsammans arbetar vi för att göra din resa till Gran Canaria så minnesvärd som möjligt. Välkommen till vår värld och låt oss hjälpa dig planera din drömsemester!